HSB BRF KRÖNET

Garage & förrådsutrymmen

Garage och P-platser

Här på Krönet så har vi ett P-däck i 2 plan, som sammanlagt innehåller 169 platser. Utanför P-däcket så finns det 94 markerade platser fördelat på 2 områden. Dessutom så finns det 23 varmgarage i markplan i block 1 och 2. Innehavare av P-plats ansvarar själv för eventuell sopning och snöskottning på den egna platsen. Vill du hyra P-plats, eller ställa dig i kö för garageplats, så kontaktar du förtroendemanna-expeditionen.

Det finns också 23 st besöksparkeringar fördelat på 2 områden. De är avgiftsbelagda via P-automater.

Fjärrkontroll till P-däcket går att beställa och debiteras då med 20:-/mån. Debiteringen avser underhåll, batteribyte står man dock själv för. Behöver du ersätta en borttappad fjärrkontroll, så är kostnaden för en ny 450:-.

Förvara inte fjärrkontrollen i bilen, och glöm inte att anmäla förlorad fjärrkontroll till förtroendemannen snarast!

Cykelförråd

I vissa källare finns cykelförråd med direktingång från gården/gatan. Dörrarna till cykelförråden öppnas med Nyckelbrickan. Var vänlig och stäng dörren efter dig för att undvika risken för inbrott i källarförråden.

Om du använder din cykel väldigt sällan (eller inte alls) är det bättre att du ställer den i ditt förråd för att på så sätt skapa mer utrymme för dem som använder sin cykel ofta.

I cykelförråden kan man också ställa barnvagnar. Dessa skall däremot inte ställas i trapphusen, eftersom de där utgör en fara vid brand, och gör det svårt att hålla trapphusen rena.

HSB Brf Krönet Fastlagsgatan 19 415 41 Göteborg Telefon 031-46 05 65 Epost Brf Krönet

Webbmaster