Nu har föreningen en ny och uppdaterad hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och underlättar tillgången till information om ert boende. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Vad vi vill att ni som medlemmar ska göra är:

  • Skapa ett konto! Då blir ni också registrerade till föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt när vi publicerar information på hemsidan.

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!

 

Med anledning av coronaviruset kommer expeditionen att vara stängd tills vidare. För er som hade tänkt att besöka expeditionen på måndagarna kl 18-19 framöver måste nu ringa på samma tid för att ta upp ert ärende. Förtroendeman får då avgöra hur era ärenden skall lösas. Från och med måndagen den 23 mars är därmed expeditionen stängd tills vidare. Under måndagarna kl 18-19 kan ni ringa till förtroendeman på 031- 46 05 65 och ta upp era ärenden.

Comhem har beslutat att under hösten 2020 stänga sitt analoga nät för att gå över till digtala sändningar. På länken kan du läsa mer om övergången Comhem